Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Martie 2016
Vizualizari: 891
Comentează add

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că legea trebuie să fie atent analizată astfel încât să nu conţină prevederi neconstituţionale.

Legea dării în plată ar putea suferi modificări la Camera Deputaţilor

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Legea dării în plată ar putea suferi modificări la Camera Deputaţilor în sensul eliminării din document a plafonului de 150.000 de euro per credit care ar putea crea discriminare în rândul cetăţenilor.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că legea trebuie să fie atent analizată astfel încât să nu conţină prevederi neconstituţionale. 

Liviu Dragnea: "Poate un cetăţean a avut un credit sub 150.000 de euro, dar  cu dobânzile adunate sare de 150.000 de euro. Ce faci cu cel care a avut 160.000 de euro? Au apărut aceste întrebări şi eu cred că trebuie să ne uităm cu atenţie, plus că riscul de neconstituţionalitate există este real şi înainte să dăm votul nostru trebuie să avem o analiză serioasă. Sigur, vom discuta şi cu Banca Naţională din nou şi cu iniţiatorii, lucru firesc, şi cu orice alte instituţii interesate". 

Potrivit redactorului nostru Alexandra Cristea, Legea dării în plată destinată cetăţenilor ce nu îşi mai pot plăti creditele imobiliare a fost adoptată de Senat şi urmează să intre pe rolul Camerei Deputaţilor care este for decizional.


Etichete legea dării în platămodificări la Camera DeputaţilorpsdLiviu Dragneadiscriminareplafonul creditului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live