Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Mai 2016
Vizualizari: 1233
Comentează add

Piesa "Jucătorul de table" de George Arion, o producţie a Societăţii Române de Radiodifuziune, a câştigat Premiul pentru cel mai bun spectacol de teatru radiofonic.

Laureații Galei Premiilor UNITER 2016

radiojurnal

Foto: facebook.com/UNITERoficial.

Cea de-a 24-a ediţie a Galei Premiilor UNITER şi-a desemnat, aseară, câştigătorii într-un spectacol-maraton desfăşurat la Teatrul "Regina Maria" din Oradea.

Premiul pentru cel mai bun spectacol l-a primit trupa Teatrului Naţional Lucian Blaga din Cluj pentru producţia Clasa noastră".

Mihai Măniuţiu, directorul teatrului: Este o confirmare care se datorează muncii a foarte mulţi oameni. Au fost cel puţin 30 de regizori de toate vârstele care au lucrat cu actorii, actorii au depus un efort imens în ultimii cinci ani. S-a lucrat la foc continuu şi, iată, eu zic că asta este o reuşită importantă pentru Teatrul Naţional din Cluj şi confirmă de asemenea, din punctul meu de vedere, valoarea galelor Uniter. Ele sunt importante pentru comunitatea teatrală din România.

Potrivit redactorului nostru, Pompilius Onofrei, Premiul pentru regie i-a fost decernat lui Radu Afrim, iar cei mai buni actori în rol principal au fost desemnaţi , Marian Râlea şi, respectiv, Emilia Dobrin.

Piesa "Jucătorul de table" de George Arion, o producţie a Societăţii Române de Radiodifuziune, a câştigat Premiul pentru cel mai bun spectacol de teatru radiofonic.


Etichete Laureații Galei Premiilor UNITER 2016oradeaTeatrului Naţional Lucian Blaga din Cluj pentru producţia Clasa noastrămihai manutiuradu afrimpiesa jucatorul de tablesrrteatru radiofonic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live