Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Iulie 2019
Vizualizari: 565
Comentează add

Elemente din conferinţa de presă a premierului Dăncilă la Târgu Mureş.

Laura Kovesi ”ar trebui să își lămurească unele aspecte ale activității”

radiojurnal

Laura Codruța Kovesi. Foto: Arhiva/ Agerpres.

Premierul României, Viorica Dăncilă, spune că şi-ar fi dorit ca preşedintele României să discute despre ce poate obţine România pe viitor la nivel european şi nu despre candidatura Laurei Codruţa Kövesi la conducerea Parchetului European, în convorbirea avută cu preşedintele Franţei.

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi la Târgu Mureş, Viorica Dăncilă a mai spus că are semne de întrebare legate de activitatea fostei şefe a DNA.

Viorica Dăncilă: În momentul în care o persoană a fost demisă pentru rezultatele activităţii pe care a desfăşurat-o, eu cred că trebuie să-şi lămurească aceste aspecte. Aş întreba dacă domnul preşedinte Iohannis ar susţine o altă persoană care ar avea aceleaşi probleme. Eu cred că nu ar face acest lucru şi e clar că acest suport este ţintit doar către doamna Laura Codruţa Kövesi.

Corespondenta noastră în Mureş, Marcela German, aminteşte că preşedintele Klaus Iohannis a anunţat ieri că preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, i-a comunicat că va retrage candidatura lui Jean-François Bohnert pentru conducerea Parchetului European şi o va susţine pe Laura Codruţa Kövesi pentru această poziţie.


Etichete kovesidancila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live