Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICA - Omul cu chitara Luni, 18 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Victor Spirache

28 Aprilie 2010
Vizualizari: 3429
Comentează add

100% Country din 28 aprilie 2010

Laura Bell Bundy - Achin' and Shakin' Laura Bell Bundy - Achin' and Shakin'  - Conține audio Laura Bell Bundy - Achin' and Shakin'  - Conține video

victor-spirache

 

Miercuri, 28 aprilie, am inaugurat dialogul cu ascultătorii pe parcursul difuzării emisiunii. ID-ul este „sutalasutacountry” atât pe Skype cât și pe Yahoo Messenger. Vă invit să intrăm în dialog pe aceste chat-uri de fiecare dată când se difuzează 100% Country la Radio România Actualități. Adică, în principiu miercurea, între 21.30-22.00. Spun „în principiu” pentru că uneori (de pildă săptămâna viitoare) nu este emisiune din cauza unor transmisiuni de fotbal.
 
Am deschis această ediție cu rubrica 10-20-30, consacrată unor hit-uri ajunse No.1 în Billboard de-a lungul anilor pe 28 aprilie: în 1973 „Behind Closed Doors” cu Charlie Rich, iar în 2001 Brooks & Dunn se instalau pentru șase săptămâni consecutive în fruntea clasamentului de single-uri country din Statele Unite cu "Ain't Nothing 'Bout You".
 
În continuare ascultați „albumul săptămânii” - Achin' and Shakin' al cântăreței Laura Bell Bundy. Albumul a fost lansat acum două săptămâni la casa de discuri Mercury Nashville și este New Entry pe poziția a cincea în Topul albumelor de country din revista Billboard.
 
Achin' and Shakin' cuprinde 12 piese este cel de-al doilea album al acestei interprete despre care trebuie să vă spun că este și compozitoare și o foarte bună dansatoare. Mai mult chiar, Laura Bell Bundy vine de pe Brodway, dar este foarte apreciată și ca actriță de film și televiziune, nu numai de teatru. Laura Ashley Bell Bundy este din Lexington, Kentucky iar acum două săptămâni, pe 10 aprilie, cu 3 zile înainte de lansarea albumului, a împlinit 29 de ani. Special pentru realizarea acestui album s-a mutat la Nashville,

Victor Spirache
victor.spirache@radioromania.ro

 

Etichete Laura Bell BundyAchin' and Shakin'.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live