Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 23 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

6 Februarie 2011
Vizualizari: 4051
Comentează add

Ediția 436 din 5 februarie 2011

Invitate la "Psihologul muzical": campioanele mondiale la spadă Invitate la "Psihologul muzical": campioanele mondiale la spadă - Conține audio

andrei-partos

         Ana Maria, Loredana, Andrei, Simona

O nouă ediţie consacrată sportului de mare performanţă. Antrenorul echipei de spadă a României, Cornel Milan, a răspuns cu amabilitate invitaţiei mele. Urma să vină cu cele patru componente, dar Anca Măroiu s-a înbolnăvit şi a rămas acasă. Au venit, direct de la Izvorani, Ana Maria Brânză (vicecampioană olimpică la Beijing), Simona Alexandru şi Loredana Iordăchioiu. Campioanele mondiale de la Paris (2010) au CV-uri impresionante, au gusturi muzicale deosebite, au simţul umorului.Veţi afla multe despre ele ascultând emisiunea.

Spada este cea mai dificilă armă din scrimă şi am primit multe explicaţii privind diferenţele faţă de floretă şi sabie. Am aflat cum au debutat invitatele mele în sport, cum au ajuns în sălile de scrimă, cum au ajuns la numeroasele medalii. Absenţa unui sprijin financiar scade considerabil şansele noastre de a arăta lumii că avem talent real pentru acest sport. Scrima a adus ţării peste 170 de medalii olimpice, mondiale şi europene.

Ana Maria Brânză Cornel Milan Loredana Iordăchioiu Simona Alexandru

Loredana şi Simona se pregătesc de nuntă în acest an. Ana Maria are iubit, poloist la Steaua. Dealtfel, antrenorul şi două dintre sportive aparţin tot de clubul militar. Loredana e la Universitatea Craiova.

Pregătirile pentru marile competiţii sunt în toi, în 2012 vom avea Jocurile Olimpice de la Londra. La cât de ambiţioase sunt, putem spera la noi medalii!

Vă asigur că şi orele fără invitaţi merită ascultate. Veţi auzi de la Bon Jovi la Kenny Rogers, Adrian Berinde sau Bob Marley, de toate!


Etichete Ana Maria BrânzăCornel MilanSimona AlexandruLoredana Iordăchioiucampioanele mondiale la spadă,

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live