Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 29 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Octombrie 2020
Vizualizari: 520
Comentează add

Câteva sute de persoane au format vineri seară un lanţ uman de la Curtea de Apel Bucureşti până la fostul club Colectiv.

Lanţ uman în memoria victimelor incendiului din urmă cu 5ani de la COLECTIV

radiojurnal

Incendiul de la Club Colectiv. Foto: Arhivă facebook

Câteva sute de persoane au format ieri, în cursul serii un lanţ uman de la Curtea de Apel Bucureşti până la fostul club Colectiv, în memoria victimelor incendiului din urmă cu cinci ani.

Distanţaţi din patru în patru metri, cei care au participat la acest lanţ al memoriei, aşa cum l-au numit organizatorii, au respectat toate regulile sanitare, având pe măştile de protecţie inscripţionată cifra 65, adică numărul celor care au murit din cauza incendiului.

La ora 22:32 de minute, participanţii la acest lanţ uman au ţinut un moment de reculegere în faţa fostului club Colectiv, a transmis reporterul RRA Alex Buzică.

Amintim că ieri după-amiază, preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în faţa clubului. Ieri, preşedintele a promulgat legea prin care supravieţuitorii tragediei din clubul Colectiv vor beneficia de decontarea tratamentului medical pe toată durata vieţii.


Etichete lanţ umanCurtea de Apel Bucureşticlubul Colectivvictime incendiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live