Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Claudiu Pădurean

7 Martie 2019
Vizualizari: 1204
Comentează add

Deja există trei mari companii, dintre care una din Asia, care s-au arătat interesate să investească în viitorul parc industrial.

Lângă Cluj va fi amenajat cel mai mare parc industrial din Transilvania

claudiu-padurean

  Foto: Arhivă.

În judeţul Cluj ar urma să fie amenajat cel mai mare parc industrial din Transilvania. Acesta va fi localizat în Floreşti, o comună aflată în apropiere de Autostrada Transilvania şi în care funcţionează numeroase firme care au creat deja, până acum, aproape 20.000 de locuri de muncă.

Parcul ar urma să fie amenajat prin parteneriat public privat, iar numărul locurilor de muncă ce vor fi create de investitori este estimat la minim 1.000, spune primarul comunei Floreşti, Horia Şulea.

"186 de hectare, o suprafaţă de teren care se află la limita vestică a comunei Floreşti. Este vorba despre o suprafaţă care va avea o zonă de industrie mică, nepoluantă, servicii şi tot ceea ce este necesar într-un asemenea parc. Accesul este facil:, sus;ine primarul Horia Şulea.

Lucrările la parcul industrial ar putea începe chiar în acest an. Deja există trei mari companii, dintre care una din Asia, care s-au arătat interesate să investească în viitorul parc industrial.

Comuna Floreşti are peste 40.000 de locuitori. În comună sunt înregistrate 2.200 de companii, care au creat aproximativ 19.000 de locuri de muncă.


Etichete ClujFloreştiHoria Şuleaeconomielocuri de muncăsalariu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live