Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Între prieteni

18 Septembrie 2019
Vizualizari: 455
Comentează add

Lajos Kristof, cunoscut drept antrenorul de genii, este expert in descoperirea si pregatirea copiilor cu abilitati superioare.

Lajos Kristof - antrenorul de genii pentru copiii abandonaţi Lajos Kristof - antrenorul de genii pentru copiii abandonaţi - Conține video

intre-prieteni

Foto Agerpres

Lajos Kristof, cunoscut drept antrenorul de genii, este  expert in descoperirea si pregatirea copiilor cu abilitati superioare.

Este fondatorul programului national Mentor in Romania si al asociatiei Kristophăr pentru copii talentati.

Pe Lajos, îl recomandă nu doar diplomele de Universități și Mastere, dar mai ales oamenii care îi sunt aproape și pe care se poate baza oricând simte că are o problemă și are nevoie de un sfat.

Printre aceștia se numără prof Florin Colceag, actrița Maia Morgerstern,iar la vremea respectivă, invetatorul Iustin Capră.

Are 34 de ani și mai bine de 20 de ani i-a petrecut în centrele de plasament, fiind părăsit de părinți la vârsta de trei ani.

“Eu vreau să îi ajut pe copiii supradotați să se descopere și să aiba încredere în forțele proprii. Este ceea ce le lipsește multor copii.Vreau să le deschid drumul spre educația modernă și să îi sprijin în acest sens.”


Etichete copiiabandonatiantrenor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live