Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Timişoara

26 Mai 2019
Vizualizari: 525
Comentează add

Se anunţă o zi plină de evenimente în ultima zi a târgului de carte Gaudeamus, un proiect marca Radio România, organizat la Timişoara.

La Timişoara vor fi decernate trofeele Gaudeamus

radio-romania-timisoara

Arhivă Foto: Alexandru Dolea

Se anunţă o zi plină de evenimente în ultima zi a târgului de carte Gaudeamus, un proiect marca Radio România, organizat la Timişoara.

Astfel, vor fi decernate trofeele Gaudeamus pentru cea mai bună carte, pentru presă, dar şi premiul "Miss Lectura", pentru cea mai frumoasă cititoare. Nu în ultimul rând, cei ce trec pragul târgului pot aduce volume pentru campania "Cărţile se întorc acasă", destinate şcolilor din mediul rural.


De altfel, ieri la Gaudeamus au fost acordate premii celor trei elevi din Timişoara, care au avut rezultate la olimpiadele şcolare. Distincţia a fost oferită de organizaţia neguvernamentală Clubul Lions Bastion, care, potrivit preşedintelui Aurel Rusu, încearcă mereu să încurajeze performanţa.


Aurel Rusu: Din perspectiva mea este o mare realizare să te duci să te pregătești pentru concurs în afara școlii, să şi câştigi. Acum am venit și noi aici ca să premiem, să le oferim un nou imbold tinerilor participanți și în felul acesta să meargă mai departe și să aducă mai multe și mai multe premii la noi acasă. Şi cel mai mult vrem să îi ajutăm să își facă o cale mai bună către viitor.


Realizator: Potrivit colegei noastre, Ioana Sapianu, de la Radio România Timişoara, Târgul Gaudeamus rămâne deschis, astăzi, până la ora 18:00.


Etichete targul gaudemustimisoararadio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live