Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela German

13 Octombrie 2021
Vizualizari: 486
Comentează add

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean Mureş face eforturi pentru punerea pe poziţie a unităţii mobile, pentru racordarea la utilităţi şi oxigen, precum şi detaşarea de personal.

La Tg, Mureş a ajuns o unitate mobilă ATI

marcela-german

    

La Tg. Mureş a ajuns astăzi o unitate mobilă pentru ATI cu o capacitate de 12 locuri, iar autorităţile au început demersurile pentru a o face funcţională în cel mai scurt timp. 
 
Conducerea Spitalului Clinic Judeţean Mureş face eforturi pentru punerea pe poziţie a unităţii mobile, pentru racordarea la utilităţi şi oxigen, precum şi detaşarea de personal, astfel încât să devină operaională în cel mai scurt timp.
 
Potrivit managerului dr. Ovidiu Gârbovan, în seţiile spitalului sunt internaţi 110 bolnavi COVID-19, iar cele 10 locuri de la ATI sunt ocupate în totalitate.
 
La Spitalul Clinic de Urgenţă Tg. Mureş toate cele 30 de locuri ATI COVID sunt de asemenea ocupate, iar la UPU SMURD aşteaptă încă 8 pacienţi să fie internaţi, 3 intubaţi şi 2 ventilaţi, spune managerul Mariana Cernat.
 
25 de paturi dintre cele 30 se află la unitatea-suport din incinta campusului Universităţii de Medicină, acolo unde se are în vedere extinderea numărului de locuri cu încă 5.
 
Între timp, în spitalele din judeţ sunt internate 165 de persoane pozitive COVID şi doar în ultimele 24 de ore s-au înregistrat încă 312 cazuri noi.

Etichete TgMureşunitate mobila ATI(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live