Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Februarie 2017
Vizualizari: 484
Comentează add

Un medic al spitalului a acuzat conducerea unităţii că a redus personalul Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă.

La Sp.Colentina se caută soluţii la plusul de ore de la terapie intensivă

radiojurnal

  Foto: spitalulcolentina.ro.

Consiliul medical al Spitalului Colentina din Bucureşti va căuta soluţii legale pentru plata orelor suplimentare ale  personalului medical care lucrează în secţia de terapie intensivă, afirmă managerul unităţii, Silvi Ifrim.

După cum transmite redactorul nostru, Marilena Frâncu, anunţul vine după ce un medic al spitalului a acuzat conducerea unităţii că a redus personalul Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă, iar, în aceste condiţii, se pot face intervenţii chirurgicale până la ora 15:00.

Managerul Spitalului Colentina, Silvi Ifrim spune că rezolvarea cere timp:

Silvi Ifrim: Din păcate, această problemă nu se poate rezolva foarte repede, pentru că nu avem cadrul legislativ care să prevadă acordarea orelor suplimentare. Faptul că ele au fost plătite în fostul mandat al domnului doctor Bogdan Andreescu, sigur că a născut semne de întrebare, cum s-a putut şi acum nu se mai pot plăti. Evident că dânsul va da explicaţii. Eu, ştiind care este legislaţia în vigoare, nu am putut să continuu această plată a orelor suplimentare.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că în atribuţiile sale intră doar desemnarea managerului spitalului şi a unui reprezentant în cadrul Consiliului de Administraţie, rezolvarea oricăror probleme în activitatea curentă este de competenţa conducerii unităţii în cauză şi a Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, a adăugat primarul general.


Etichete spitalul colentinamanagerore suplimentareati

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live