Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

9 Iunie 2018
Vizualizari: 1121
Comentează add

La Sibiu continuă astăzi Festivalul Internaţional de Teatru: cu peste 3.300 de participanţi invitaţi din 73 de ţări, această a 25-a ediţie este una dinte cele mai ample.

La Sibiu continuă Festivalul Internaţional de Teatru

carmen-vulcan-sibiu

Sibiu. Foto: sibiu.ro.

La Sibiu continuă astăzi Festivalul Internaţional de Teatru: cu peste 3.300 de participanţi invitaţi din 73 de ţări, această a 25-a ediţie este una dinte cele mai ample de până acum.

Spectacole de teatru, dans, circ, concerte, conferinţe, expoziţii, ateliere, proiecţii de filme, parade de stradă - compun tabloul evenimentului.

Organizatorii se aşteaptă la o medie de aproape 70.000 de spectatori zilnic. Iniţiatorul şi preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac, aseară, la deschidere, după tradiţionalul foc de artificii.

Constantin Chiriac: Prima zi de festival. 25 de ani de existenţă a festivalului de la Sibiu, într-un an centenar, într-un an în care trebuie, împreună, să gândim cum construim, cum dăruim, cum creştem. Au fost astăzi, în tot oraşul, la toate evenimentele 127.000 de oameni! Frumosul i-a scos în stradă! Bucuria de a se întâlni, de a visa! Au venit să se bucure! Este extraordinar că putem să arătăm lumii întregi că România poate să construiască!


Realizator: Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac, a mai anunţat că doreşte să organizeze mari spectacole în luna mai a anului viitor, când Sibiul va găzdui summitul UE, la care vor participa lideri europeni.


Etichete SibiuFestivalul Internaţional de Teatru

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live