Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Septembrie 2015
Vizualizari: 1756
Comentează add

FOTO: Primarul general interimar al Municipiului Bucureşti se declară nemulţumit de stadiul lucrărilor de modernizare a sediului Primăriei din Bulevardul Regina Elisabeta.

La sediul primăriei capitalei "mai sunt multe de făcut"

radiojurnal

Doi primari de sector (Nicolae Ontanu - stânga şi Călin Popescu Piedone) pe şantierul primăriei generale. Foto: Atena Teognoste.

Primarul General interimar al Capitalei Ștefănel Marin a declarat că este nemulțumit de stadiul lucrărilor la sediul vechi al Primăriei Capitalei după ce a inspectat șantierul din Bulevardul Regina Elisabeta. El a precizat că lucrările de consolidare ale clădirii s-au încheiat însă mai sunt multe de făcut în privința amenajărilor interioare, la finisaje și la branșarea clădirii la utilitățile publice. El a cerut constructorului să urgenteze lucrările, să lucreze simultan pe toate etajele astfel încât lucrările să se finalizeze la sfârșitul lunii ianuarie începutul lunii februarie.

Principalele nemulțumiri ale Edilului au fost generate de faptul că în proiect nu s-a prevăzut ventilație și pe holurile imobilului ci numai în birouri, de faptul că nu se lucrează  concomitent la pardoseală, la pereții de gips carton și la montarea instalațiilor sanitare. De asemenea el a constat în mai multe locuri că planșeele și scările interioare trebuiau consolidate deorece prezintă găuri și există pericolul prăbușirii lor.

Ștefănel Marin a cerut,  de asemenea,  începerea cât mai urgentă a lucrărilor  la parcarea subterană pe trei niveluri care va fi construită în curtea interioară a imobilului.

Prezent pe șantier, prefectul Capitalei Nicolae Petrovan a declarat că se aștepta ca lucrările să fie într-un stadiu mai avansat. El s-a declarat nemulțumit de diminuarea drastică a spațiului destinat Prefecturii Capitalei și speră să obțină un spațiu adecvat pentru funcționarea instituției.

"Mă așteptam să fie și  mai avansat, având în vedere unde este situate prefectura în acest moment mai ales pentru public este destul de greu accesul. Sperăm să ne mutăm și noi cât mai repede, în prima fază să mutăm serviciile de utilitate publică, apostila în primul rând", a declarat în exclusivitate pentru postul Radio România Actualități, Prefectul Capitalei Nicolae Petrovan.

Lucrările de consolidare și reamenajare a sediului vechi a Primăriei Capitalei au costat 100 de milioane de lei și ar trebui să fie finalizate la sfârșitul lunii mai a anului viitor, ne-a informat reporterul nostru Atena Teognoste.

Foto: Atena Teognoste.

Posted by România Actualităţi on Sunday, September 27, 2015

Etichete primaria bucurestisediul primariei bucurestiŞtefănel Dan Marinsorin oprescusorin oprescu arestat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live