Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

10 Aprilie 2011
Vizualizari: 2668
Comentează add

Ediția 445 din 9 aprilie 2011

La "Psihologul muzical": Ștefan Bănică Jr. La "Psihologul muzical": Ștefan Bănică Jr. - Conține audio

andrei-partos

                         Ștefan Bănică Jr.

O revenire aşteptată şi cerută. Recent dublu premiat de R.R.A., Ştefan Bănică Jr. a venit direct de la Teatrul de Comedie, unde a jucat în „Cui i-e frică de Virginia Wolf”.

Iniţial a vrut să stea doar o oră , dar a rămas aproape trei! Pe 9 aprilie a fost şi ziua lui Carl Perkins, marele lui favorit, un nedreptăţit al istoriei pop-rock. Ștefan a refuzat discuţiile fotbalistice şi l-am înţeles având în vedere locul ocupat de echipa preferată, pentru care a scris şi un imn în urmă cu mai mulţi ani. Ne-a povestit despre teatru, despre video-clipuri, despre promovarea albumului „Super Love”, despre turneele din ţară, despre concertele de Crăciun, despre reluarea show-ului „Dansez pentru tine” (la 11 sezoane!), despre relaţia cu tatăl său, regretatul actor Ştefan Bănică. A răspuns numeroaselor întrebări primite de la ascultători şi s-a retras.

Am avut concurs Enrico Macias, ajuns la a treia rundă, piese diverse în „Agenda Pop Rock” sau incluse în rubrica matinală „Răspundem când suntem în stare”, cu nume ca: Marillion, Brook Benton, Aurelian Andreescu, Steve Hackett, Ricky Martin, John Lennon, Carmen Rădulescu, ABBA şi alţii.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!Etichete Ștefan Bănică Jr.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live