Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

1 Mai 2011
Vizualizari: 5373
Comentează add

Ediția 448 din 30 aprilie 2011

La "Psihologul muzical": Sanda Ladoși La "Psihologul muzical": Sanda Ladoși - Conține audio

andrei-partos

                              Sanda Ladoși

Din 2006, final de aprilie, Sanda Ladoşi n-a mai fost în studioul 31 al R.R.A. La exact 5 ani a revenit plină de energie pozitivă, cum a şi subliniat, mămică mândră şi fericită a doi copii frumoşi.

Lista personală cu preferinţe a plăcut mult pentru că s-a fixat pe anii 80. Sanda a depănat amintiri dansante din adolescenţă, propunând hit-uri cu Opus, Status Quo, Ottawan, Julio Iglesias, F. R. David, Europe, Queen şi alţii. N-au lipsit piese de pe albumele „Best Of Dan Iagnov” (rolul extrem de important al compozitorului în formarea ei ca artistă a fost subliniat în câteva rânduri), „Între noi mai e un pas” (duete cu Ştefan Iordache, album lansat în 1995) „Nu mă iubi” (1997), „Mi-e dor” (1999), şi „Khalini” (2006).

Sanda (41 de ani, capricorn ambiţios) promite să revină şi cu un nou album, dar nu se grăbeşte pentru că familia rămâne pe primul loc! Veţi auzi multe repere plăcute din viaţa Sandei, de la pasiunea pentru sport la duete inedite de familie, de la venirea la Bucureşti la Festivalul de la Mamaia. Sanda ne-a asigurat că nu s-a rupt de tot de viaţa muzicală. Va merge la concertul Bon Jovi din 10 iulie, a înregistrat câteva piese pentru cei mici în cadrul proiectului iniţiat şi realizat de Liliana Ştefan, „Cutiuţa muzicală 8”.

A fost ediţie tonică, pe care o veţi asculta cu plăcere. Am această convingere!

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 


Etichete Sanda LadoșiDan IagnovȘtefan IordacheEurovision.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live