Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 Aprilie 2011
Vizualizari: 3088
Comentează add

Ediția 446 din 16 aprilie 2011

La "Psihologul muzical": Ozana Barabancea şi Julie Black La "Psihologul muzical": Ozana Barabancea şi Julie Black - Conține audio

andrei-partos

               Ozana Barabancea și Julie Black

O revenire cu scop pedagogic şi colegial. Aşa aş numi propunerea Ozanei Barabancea, care a venit să-şi susţină eleva, pe Julie Black (în buletin Iulia Vasile din Plopeni).

Ozana a stat cu noi în prima parte, a făcut recomandări, ne-a povestit şi despre ce a mai făcut din noiembrie 2010 încoace. Fireşte că a şi cântat, spre bucuria celor aflaţi pe recepţie.

Julie Black a trecut treptat de emoţiile debutului radiofonic. A cântat cu negativ, la chitară, a recomandat piese preferate (Porcupine Tree, Riverside, Queen, Evanescence ş.a.). A cântat foarte bine compoziţii proprii, dar şi piese din repertoriul internaţional (Radiohead, The Cranberries, Luz Casal, Muse, Patsy Cline ş.a.). Se poate spune că Julie Black a trecut cu bine examenul dificil al primei întâlniri cu pretenţiosul public al R.R.A. Sper să-şi găsească trupă, să poată cânta pe scenele ţării, să apară în emisiuni tv, pentru că vocea şi talentul o ajută! Dacă veţi asculta primele trei ore, veţi afla şi spre ce gen se îndreaptă Julie Black.

Am avut cântece dedicate zilei de naştere a genialului Charlie Chaplin, dar şi de Florii. „Agenda Pop-Rock” a fost bogată şi diversă, iar propunerile ascultătorilor (recepţionate prin telefon, SMS, sau pe Facebook) au fost onorate în mare măsură. De la Denise Constantinescu la Pink Floyd, de la Aurelian Andreescu la Gary Moore sau ABBA, au fost de toate.

Ozana Barabancea Julie Black

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Ozana BarabanceaJulie Black.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live