Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

14 Noiembrie 2010
Vizualizari: 5468
Comentează add

Ediția 425 din 13 noiembrie 2010

La "Psihologul muzical": Ozana Barabancea La "Psihologul muzical": Ozana Barabancea - Conține audio

andrei-partos

                         Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este o artistă cu mare experienţă de scenă (peste 20 de ani) dar şi de pedagog, deşi are numai 41 de ani. Are o disponibilitate imensă pentru cântarea live, aşa că i-a uluit pe ascultători, de la prima ei vizită în emisiunea noastră. A venit împreună cu prietenul şi colegul Dan Nicolau (trompetist născut la 20.06.1979), care a acompaniat-o, care ne-a dat explicaţii despre instrument, despre propriul grup de jazz. Este primul trompetist care ne-a vizitat. Ozana a fost generoasă şi la capitolul povestiri.

Despre debutul ca dirijor al unui cor de copii când avea numai 6 ani, despre relaţia cu Opera (locul stabil de muncă), despre Mihaela Runceanu, despre musical-ul „Chicago”, despre cei doi copii ai ei, despre colaborarea cu Horia Brenciu, despre artiştii preferaţi, a vorbit cu pasiune şi emoţie. Ne-a relatat cum a pregătit o serie de actori nevoiţi să cânte în diferite spectacole. O experienţă absolut specială. A venit pentru 30 de minute, dar a stat 3 ore pentru că i-a plăcut atmosfera şi publicul. Întrebările venite de la ascultătorii noştri au impresionat-o! 
                            Dan Nicolau

În deschiderea ediţiei, Margareta Păslaru ne-a invitat (telefonic) la Târgul de carte Gaudeamus, unde va avea o lansare de CD importantă pentru cariera sa şi pentru istoria muzicii uşoare româneşti. Întâlnirea cu admiratorii va fi pe 20 noiembrie de la 13.30, la standul Electrecord-ului.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Ozana BarabanceaDan Nicolae.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live