Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

20 Martie 2011
Vizualizari: 4352
Comentează add

Ediția 442 din 19 martie 2011

La "Psihologul Muzical": Ovidiu Scridon La "Psihologul Muzical": Ovidiu Scridon - Conține audio

andrei-partos

                            Ovidiu Scridon

Un alt debut cu un reprezentant matur al folk-ului nou: Ovidiu Scridon. Născut la Târnăveni (6.10.1970) a fost atras de Cenaclul Flacăra, de chitară, dar şi de sporturile extreme. „Sunt un om liber şi de-aici pleacă totul”.

Ca adolescent a ajuns la paraşutism la Cluj-Napoca. Are peste 300 de salturi la activ! E nefumător. A compus, a scris, a înregistrat piese în studioul B’ Inişor al lui Vali Sterian editând albumul „Într-o zi…” (1996). A absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti. Între 1994 - 1998 a cântat la mai toate manifestările studenţeşti, a participat la numeroase concursuri folk. A activat în media la diferite posturi de radio, iar acum este coordonatorul traffic-ului de publicitate la Realitatea - Caţavencu. Din 2007 a revenit în lumea muzicală, susţinând concerte în cluburile din Bucureşti şi din ţară.

În emisiune a cântat cu chitara şi muzicuţa, piese din repertoriul propriu, dar şi din cel al artiştilor admiraţi (Alexandru Andrieş, Nicu Alifantis). A propus o listă foarte apreciată de ascultători (Ovidiu a primit peste 250 de mesaje, dintre care o mare parte de pe Facebook, unde are mulţi prieteni!) şi a răspuns prompt tuturor întrebărilor. A promis că în acest an va avea un nou album. Până atunci puteţi afla unde cântă şi ce mai face pe www.ovidiuscridon.ro. Tot acolo puteţi comanda albumul cu cele 14 piese!

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


 


Etichete Ovidiu Scridon.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live