Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

24 Aprilie 2011
Vizualizari: 3815
Comentează add

Ediția 447 din 23 aprilie 2011

La "Psihologul muzical": Marcel Iureș La "Psihologul muzical": Marcel Iureș - Conține audio

andrei-partos

                              Marcel Iureș

Încep prin a vă ura un Paşte fericit şi liniştit! Invitaţii cei mai votaţi revin în studio. În 2009 pe podium s-a aflat actorul Marcel Iureş. Un om cu o carieră impresionantă, cu multe realizări şi de la anterioara întâlnire până acum. Zilele acestea va fi premiat la Las Vegas pentru cariera sa de excepţie!

A fost o întâlnire mai relaxată decât prima, pe care o puteţi asculta AICI. Am discutat despre „În derivă”, difuzat pe HBO, unde Marcel Iureş joacă rolul unui psihoterapeut, serial care va continua la toamnă cu alte episoade. Am ajuns la spectacolul de mare succes „Richard al III-lea” (1993, în regia lui Mihai Mănuţiu), apoi la filmul „Fantoma Tatălui”, la colaborarea cu Moţu Pittiş („Poezia muzicii tinere” din 1981), la Teatrul ACT de care este foarte mândru. Am ajuns şi la teme sociale, culturale, generale. Nu vă povestesc aici. Ascultând întreaga emisiune, veţi afla multe despre un actor mare, implicat serios în viaţa cetăţii, tranşant cu non valorile.

Lista muzicală propusă de Marcel a fost din nou spectaculoasă, cuprinzând nume ca Pink Floyd, Cat Stevens, Alexandru Andrieş (a colaborat cu el în 1987!), Jethro Tull, Laura Pausini, Santana, Eric Clapton, J.J. Cale…

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Marcel Iureș.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live