Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

24 Octombrie 2010
Vizualizari: 7719
Comentează add

Ediția 422 din 23 octombrie 2010

La "Psihologul Muzical": L. Bubulac și Gabi Cotabiță La "Psihologul Muzical": L. Bubulac și Gabi Cotabiță - Conține audio

andrei-partos

                               Lucia Bubulac

Prima invitată, Lucia Bubulac se află la o săptămână de la cea de-a treia lansare de disc din cariera artistică. Cel de acum, produs de Ovo Music, intitulat „Doi trecători”, este unul special. Conţine şi o piesă alături de micuţii Daria şi Rariş Crişan, o alta în duet cu Felicia Filip. Muzica e semnată integral de Lucia, iar opt dintre texte îi aparţin. Un album de autor, la reuşita căruia a contribuit şi orchestratorul Emanuel Gheorghe. Medic de profesie, Lucia declară ferm că muzica rămâne un hobby. Invitata a plecat după o oră, pentru că o mămică atentă nu-şi poate lăsa copiii singuri acasă!

Gabi Cotabiţă promovează primul său concert  pe cont propriu, după 15 ani. Pe 3 noiembrie Gabi îşi aşteaptă prietenii, fanii, la Sala Palatului. Va fi un spectacol de aproape trei ore, cu Florin Piersic şi Mihai Bendeac printre invitaţi. Discuţia cu Gabi a avut de toate, amintiri de la prima ediţie a emisiunii „Vineri noaptea în direct” (1991), analiza pop-rock-ului actual, perspectivele showbiz-ului românesc, şansele tinerilor pentru a se afirma ş.a.

În ultima parte a ediţiei am răspuns numeroaselor solicitări adunate în ultima vreme şi am furnizat informaţii despre evenimentele concertistice apropiate.
Gabriel Cotabiță

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Lucia BubulacGabriel Cotabiță.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live