Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

3 Octombrie 2010
Vizualizari: 4972
Comentează add

Ediția 419 din 2 octombrie 2010

La "Psihologul muzical": Dana Dorian și "copiii" ei La "Psihologul muzical": Dana Dorian și "copiii" ei - Conține audio

andrei-partos

După o concisă relatare de la Festivalul „Dan Spătaru” de la Medgidia, oferită de Titus Andrei, am avut parte de un număr mare de debutanţi, propuşi de Dana Dorian (Compania de Artişti Dorian’s Art). Ne-au vizitat şi au cântat în direct, fără acompaniament şi fără dificultăţi: Veronica Anghel, Florentina Ciună, Cristina Caramarcu, Dragoş Chircu, Marcel Lovin, Anthony Icuagua (un nigerian oltean talentat şi cu simţul umorului la el).

Dana Dorian a explicat cum funcţionează showbizul văzut din culise, cum riscăm să irosim talente, cum s-a străduit să pregătească 8 clase de tineri doritori să devină solişti. A noua generaţie porneşte acum la drum. A fost ajutată de Andrei Tudor şi Cristina Faur şi la editarea a două CD-uri de familie, „Classmates”. Urmează altele.

Am încercat să aflu cât mai multe despre tineri. Unii au deja performanţe în concursuri naţionale şi internaţionale. Sper că această primă apariţie la Radio România Actualități va fi urmată de altele, în cât mai multe emisiuni! Reacţiile ascultătorilor au fost elogioase la adresa lor.

Alte teme ale nopţii au fost: concertul lui Ozzy Osbourne la Bucureşti (care nu ne-a înşelat aşteptările!) şi concertul ABBA Generation din 3.10 (prezentat pe larg de Dana Cristescu). Merită să ascultaţi tot, pentru că diversitatea e garantată.
 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 

 


Etichete Dana Dorian.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live