Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

30 Ianuarie 2011
Vizualizari: 6463
Comentează add

Ediția 435 din 29 ianuarie 2011

La "Psihologul muzical": Carmen Bunaciu La "Psihologul muzical": Carmen Bunaciu - Conține audio

andrei-partos

                           Carmen Bunaciu

Am început ediţia cu un dialog spumos. Sărbătoritul nopţii a fost Ovidiu Komornyik. Telefonic, ne-a informat că va lipsi de ziua lui pentru că va pleca în Austria, unde va negocia o colaborare cu Celine Dion. Dacă o piesă semnată de Ovidiu va ajunge în repertoriul marii vedete mondiale, ne vom bucura toţi!

Ne-a vizitat pentru prima oară o mare campioană a înotului românesc, Carmen Bunaciu. Jocurile Olimpice de la Moscova (1980) şi Los Angeles (1984) , apoi Campionatele Mondiale din 1982 (Ecuador), Campionatele Europene, Jocurile Mondiale Universitare de la Mexico City, Bucureşti, Edmonton, Kobe şi multe altele i-au adus satisfacţii, medalii, clasări printre primii 6. Într-o carieră, care a debutat în oraşul natal Sibiu la numai 7 ani, Carmen Bunaciu a adunat peste 270 de medalii naţionale şi internaţionale. Am vorbit despre rolul acestui sport în dezvoltarea copiilor, despre dificultăţile sportului de performanţă, despre echipamentul trecut şi prezent, despre muzica preferată. De altfel, Carmen a alcătuit întregul play-list al nopţii, program foarte apreciat de toată lumea dar mai ales de cei peste 200 de ascultători care ne-au contactat.

Este prietenă cu mulţi foşti înotători, dar şi cu mulţi artişti pop-rock sau folk. Merge la concerte, înoată de 4 ori pe săptămână şi participă la concursurile rezervate veteranilor (Masters).

Carmen Bunaciu este comentator de specialitate la Eurosport. A fost premiată recent de TVMania pentru prestaţia sa.

Vă asigur că nu vă veţi plictisi ascultând întreaga emisiune!

Carmen Bunaciu și Andrei Partoș

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 

 


Etichete Carmen Bunaciu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live