Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

5 Decembrie 2010
Vizualizari: 7140
Comentează add

Ediția 428 din 4 decembrie 2010

La "Psihologul muzical": Aurel Moldoveanu La "Psihologul muzical": Aurel Moldoveanu - Conține audio

andrei-partos

                            Aurel Moldoveanu

Fiind 4 decembrie, ne-am amintit de Teo Peter, basistul grupului Compact, care a decedat după un tragic accident de circulaţie provocat de un cetăţean american. Au trecut 6 ani de atunci. Cu puţin timp înainte, Teo fusese la noi în studio împreună cu celebrul Carl Palmer (Emerson, Lake & Palmer), invitat la Festivalul rock organizat de el.

După doi ani, Aurel Moldoveanu a revenit în studio pentru a relansa albumul „Cântec de Crăciun”. Compoziţii proprii pe versuri semnate de George Stanca, Dana Dorian şi de el însuși. De producţia muzicală şi de aranjamente orchestrale s-a ocupat Cristian Faur. Am profitat de ocazie pentru a obţine o serie date despre cariera lui Aurel. Atât cât a vrut să ne dezvăluie. De la debutul în cadrul Cenaclului Flacăra, la prima chitară achiziţionată (a fost a lui Vasile Şeicaru, gălăţean de-al lui), la programele tv, sporturi preferate, turnee din perioada următoare. Veţi asculta şi o serie de piese de pe albumul „Fata Primarului” din 2009. Au fost mesaje din Cehia, Olanda, SUA, Canada şi fireşte din ţară (aproape 200), semn că atmosfera plăcută şi relaxată a apropiatelor sărbători de iarnă a reţinut atenţia ascultătorilor noştri.

 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Exclusiv RadioAurel Moldoveanu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live