Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

23 Ianuarie 2011
Vizualizari: 2876
Comentează add

Ediția 434 din 22 ianuarie 2011

La "Psihologul muzical": AmbraMarie (Italia) La "Psihologul muzical": AmbraMarie (Italia) - Conține audio

andrei-partos

            Dana, AmbraMarie, Andrei, Claudio

AmbraMarie este o tânără frumoasă născută la Treviglio (aproape de Bergamo) pe 11.06.1987, îndrăgostită de muzica rock. Ne-a vizitat, împreună cu Dana Cristescu (Prom’ Art Creative), Claudio Michelusi, agent şi producător de evenimente, preocupat de relaţiile culturale italo-române şi managerul AmbraMarie Band, Marco Piu

AmbraMarie a debutat artistic, la 4 ani, cu dansul (de la clasic, la modern). În familie se asculta mult rock, aşa că a trecut la cântat. De la 11 ani a apărut în programe de televiziune („Bravo Bravissimo”, „La Vita in Diretta”, sau „Destinazione San Remo”). S-a făcut remarcată cu adevărat în 2008 când a participat la concursul muzical „X Factor” de pe Rai Due. A trecut de 6 etape, fiind eliminată după un duel... Maestrul ei în muzică a fost baritonul Giovanni Guerini (de la Scala din Milano), care a lucrat şi cu Plaido Domingo, Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Bryan Adams sau Natalie Imbruglia.

La numai 17 ani a semnat un contract cu Warner Music şi a beneficiat de editarea a două discuri single. În 2010 a primit Premiul Industriei Muzicale din Italia pentru „Cel mai spectaculos debut”. Trupa ei, AmbraMarie Band, abordează repertoriul propriu dar şi pe cel internaţional, cu multe coveruri reuşite, preluate de la favoriţii ei Guns ‘N’ Roses, Bruce Springsteen, Nirvana, Queen, Pink Floyd, Joan Jett, Alanis Morisette, Marilyn Manson ş.a.m.d.

A stat cu noi două ore şi a răspuns cu dezinvoltură tuturor întrebărilor, inclusiv celor care priveau 5 tatuaje purtate cu mândrie.

Cele 5 ore de mai jos conţin foarte multe piese propuse de ascultători în ediţiile anterioare!

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete AmbraMarie.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live