Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 23 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

9 Ianuarie 2011
Vizualizari: 2609
Comentează add

Ediția 432 din 8 ianuarie 2011

La "Psihologul muzical": Alexandru Andrieș La "Psihologul muzical": Alexandru Andrieș - Conține audio

andrei-partos

                            Alexandru Andrieș

A fost prima ediţie a Noului An. Am început-o cu Elvis Presley, născut pe 8 ianuarie 1935.

Am avut un invitat special, care a lipsit în 2010 din studioul R.R.A. Alexandru Andrieş este foarte ocupat cu profesoratul la Facultatea de Arhitectură, cu noile înregistrări și cu concertele. A venit după o perioadă destul de lungă de „luptă” cu o viroză rebelă. N-a avut pneumonie. A fost în mare formă, foarte bine dispus.

Ne-a oferit o listă inedită de piese internaţionale cu Paolo Conte, John Pizarelli, John Lennon, Veronique Sanson ş.a.. La schimb, l-am surprins cu un TOP 20 Andrieş, alcătuit cu ajutorul ascultătorilor (au optat şi au votat pe forumul meu şi pe Facebook). N-au lipsit piesele de referinţă ca „ Am pneumonie”, „ Dracula blues”, „Casanova” sau „Cea mai frumoasă zi” (pe primul loc, la mare distanţă de cea de-a doua clasată). Albumul recent lansat, „Vechituri”, a avut parte de o scurtă prezentare.

Cei care doresc să asculte piesele mai vechi, reorchestrate şi reînregistrate, se pot exprima pe site-ul oficial. Tot de acolo puteţi culege date exacte şi la zi despre activitatea şi discografia imensă a lui Alexandru Andrieş: alexandries.free.fr. Este un site realizat şi îngrijit de Sergiu Mitrofan.

Pe parcursul celor 4 ore am ajuns de la folk la soliştii rock, la reţete de prăjituri, la partenera ideală pentru Dom’ Profesor! Am convingerea că vă veţi relaxa ascultând întreaga emisiune!


 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 

 


Etichete Alexandru Andrieș.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live