Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Februarie 2021
Vizualizari: 431
Comentează add

La Parlament continuă dezbaterile din Comisiile reunite de buget-finanțe asupra sumelor alocate principalilor ordonatori de credite.

La Parlament, continuă dezbaterile în comisii asupra proiectului de buget

radiojurnal

  Foto: facebook.com/cameradeputatilor

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (25 februarie, ora 21:00) - Realizator: Mira Gomboș - La Parlament continuă dezbaterile din Comisiile reunite de buget-finanțe asupra sumelor alocate principalilor ordonatori de credite.

Au fost aprobate până la această oră, în formă elaborată de guvern, bugetele propuse pentru Administrația Prezidențială, Senatul României, Camera Deputaților, Avocatul Poporului și alte 20 de instituții. Discuțiile continuă cu bugetul prevăzut pentru portofoliul Energiei.

Prezent la dezbateri, ministrul Virgil Popescu a răspuns întrebărilor din partea PSD cu privire la situația minerilor din Valea Jiului, cu accent pe Complexul Energetic Hunedoara.

Virgil Popescu: Din păcate, Complexul Energetic Hunedoara este în procedură de insolvență și are de returnat un ajutor de stat acordat ilegal. Iar o sumă în plus pe care Ministerul Energiei ipotetic ar da-o către societate se numește tot ajutor de stat, ar fi în afara legii și am periclita alte programe pe care am vrea să le facem pentru Complexul Energetic Hunedoara. De altfel, arătând că sunt alături de minerii din Valea Jiului, în comisiile de specialitate m-am abținut la acest amendament, nu au votat împotrivă, dar tocmai ca să trag un semnal că doresc o soluție pentru minerii din Valea Jiului, dar nu se poate așa.
 
Realizator: Ministrul energiei, Virgil Popescu.
 
(PH)
 

Etichete ParlamentbugetVirgil PopescuComplexul Energetic Hunedoara(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live