Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICA - Succesele muzicii romanesti Luni, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

18 August 2017
Vizualizari: 313
Comentează add

La noi în ţară, canicula revine. Meteorologii au emis o avertizare de temperaturi ridicate şi disconfort termic accentuat, valabilă pentru două zile în toată ţara.

La noi în ţară, canicula revine

florin-lepadatu

 .

La noi în ţară, canicula revine.

Meteorologii au emis o avertizare de temperaturi ridicate şi disconfort termic accentuat, valabilă pentru două zile în toată ţara, începând de vineri.

Oana Păduraru, de la Administraţia Naţională de Meteorologie: "În aceste zile vremea va fi călduroasă în toate regiunile, local, caniculară, vineri, în regiunile sudice şi sud-vestice, iar sâmbătă în toate zonele de câmpie şi de podiş.

Se vor înregistra temperaturi maxime de 34- 36 de grade, iar în sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei, izolat, chiar cu 37 de grade.

Indicele temperatură- umezeală, local, va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi, în special, în Câmpia Română, dar şi în Câmpia de Vest.

Totodată, pe parcursul zilei de duminică, 20 august, în sudul, centrul şi estul ţării se va menţine călduroasă, pe arii restrânse, caniculară, cu temperaturi maxime de 34- 35 de grade.

În acelaşi timp, în regiunile vestice instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, iar temperatura aerului va fi în scădere.


Etichete Meteo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live