Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (CONTINUARE) Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

16 Octombrie 2021
Vizualizari: 265
Comentează add

A crescut numărul îmbolnăvirilor și la Iași, acolo unde în ultimele zile pelerinii au venit să se închine la moaștele Sfintei Parascheva.

La Iași au fost identificate cazuri de coronavirus în rândul pelerinilor

radio-romania-actualitati

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Realizator: Cătălin Gomboș - A crescut numărul îmbolnăvirilor și la Iași, acolo unde în ultimele zile pelerinii au venit să se închine la moaștele Sfintei Parascheva.

Ieri s-a înregistrat cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19 de la începutul pandemiei - peste 1.100, rata de infectare dublându-se în numai două săptămâni.

Coordonatorul Unității de Primiri Urgențe SMURD Iași, Diana Cimpoeșu, a precizat că au fost identificate cazuri de coronavirus în rândul pelerinilor.


Diana Cimpoeșu: Trei bărbați au fost diagnosticați în Urgență cu COVID-19. Aceștia au ajuns cu simptome, deci infecția s-a produs undeva cu zile înainte, la domiciliu în localitățile lor, Botoșani, Hunedoara și București, iar la momentul ajungerii aici, fără să participe la pelerinaj, au chemat 112, ambulanța, și au ajuns la spital. Au fost diagnosticați cu forme ușoare sau medii infecției COVID-19 și internați în spitalele ieșene pentru tratament de specialitate.


Realizator: Potrivit Radio România Iași, la pelerinajul de Sfânta Parascheva, care s-a încheiat ieri, au participat peste 80.000 de persoane timp de o săptămână.


Etichete iasicoronaviruspelerinaj,sfanta paraschevasmurd iasi(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live