Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 15 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

25 Ianuarie 2017
Vizualizari: 678
Comentează add

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că au fost reduse bugetele unor instituţii inclusiv bugetul Administraţiei Prezidenţiale şi al Serviciului Român de Informaţii.

La Guvern continuă discuţiile pe tema proiectului de buget pe 2017

petruta-obrejan

 Premierul Sorin Grindeanu Foto: Arhivă

Cifrele au fost reanalizate şi marţi, 24 ianuarie, de membrii cabinetului în cadrul unei întâlniri la care a participat şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

După noile calcule, sunt instituţii care vor primi mai mulţi bani, iar altele mai puţini. Potrivit proiectului de buget pus în dezbatere, Societatea Română de Radiodifuziune are prevăzute sume mai mici decât cele anunţate la sfârşitul anului trecut.

Transporturile, sănătatea, agricultura şi IMM-urile vor primi cei mai mulţi bani, prin proiectul bugetar - anunţa ieri premierul Sorin Grindeanu. El preciza că se urmăreşte în principal cheltuirea banului public pe programe.

Prezent la discuţiile de marţi cu miniştri, liderul PSD, Liviu Dragnea, spune, la rândul său, că au fost reduse bugetele unor instituţii, inclusiv bugetul Administraţiei Prezidenţiale şi al Serviciului Român de Informaţii.

În şedinţa de guvern de miercuri, 25 ianuarie, vor fi adoptate - pe lângă noile limite bugetare discutate cu fiecare ordonator de credite pentru elaborarea proiectului de buget pentru acest an - şi alte proiecte de acte normative privind atât salarizarea personalului plătit din fonduri publice, amânarea termenului de depunere a declaraţiilor fiscale scadente astăzi, cât şi măsuri privind stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii.


Etichete Liviu DragneaSorin GrindeanuSRRbugetbani

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live