Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela Petcu

23 Aprilie 2022
Vizualizari: 442
Comentează add

La Giurgiu au crescut semnificativ valorile de trafic. Şi în continuare se aşteaptă aglomeraţie, mai ales că au fost eliminate restricţiile impuse de pandemie.

La Giurgiu au crescut semnificativ valorile de trafic

marcela-petcu

Vama Giurgiu, ianuarie 2022. Foto: Marcela Petcu

Traficul la ieșirea din România prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu s-a intensificat începând de ieri dimineață. Pe fondul aglomerației, călătorii sunt nevoiţi să aștepte cel puțin o oră pentru formalitățile de intrare în Bulgaria, deși au fost deschise patru artere de control. Majoritatea celor care ies din țară sunt români care merg în minivacanță în Bulgaria.

Pentru că se așteptau ca valorile de trafic să crească, autoritățile de frontieră au luat măsuri pentru fluidizarea traficului. Astfel, a fost suplimentat personalul de la controlul documentelor, iar dacă situația o va impune, vor fi utilizate stații mobile de control pentru fluidizarea traficului rutier.

În același timp, reprezentanții Poliției de Frontieră Giurgiu mențin permanent legătura cu autoritățile de frontieră din Bulgaria în vederea dispunerii unor măsuri comune.


Etichete (ii)traficgiurgiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live