Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

20 Mai 2019
Vizualizari: 337
Comentează add

Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune a condamnat politizarea finalei concursului de către Madonna şi grupul islandez "Hatari".

La Eurovision, Madonna şi reprezentanţii Islandei "au încălcat regulile"

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Foto arhivă

Madonna şi reprezentanţii Islandei, în spectacolul de la finalul concursului Eurovision de la Tel Aviv, au încălcat regulile Uniunii Europene de Radio şi Televiziune.

Acţiunile lor cu steaguri au constituit o politizare a competiţiei - după cum relatează corespondentul nostru Dragoş Ciocîrlan.

Corespondenţă din Ierusalim - Dragoş Ciocîrlan - Concursul Eurovision de la Tel Aviv s-a încheiat. Grupările teroriste din Fâşia Gaza şi-au reluat atacurile asupra localităţilor din sudul Israelului.

Între timp, Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune a condamnat politizarea finalei concursului de către Madonna şi grupul islandez "Hatari", implicat în campania de boicotare a Israelului.

Doi dansatori din echipa Madonnei au avut cusute pe costumele din spectacol un steag israelian şi, respectiv, unul palestinian.

Camera de luat vederi din sala în care se aflau delegaţiile ţărilor participante în finala Eurovision i-a surprins pe membrii grupului din Islanda cu steaguri palestiniene.

În ceea ce o priveşte pe Madonna, cântăreaţa americană a profitat de prezenţa la Eurovision, plătită cu milion de dolari pentru a prezenta două piese.

Organizatorii au declarat că, în timpul repetiţiei, steagurile nu au apărut pe costumele celor doi dansatori.

Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune a atras atenţia că Eurovision nu este un concurs politic şi Madonna a fost informată.

Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune intenţionează să ia măsuri împotriva Islandei.


Etichete EurovisionMadonnaIslanda

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live