Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Bădescu

15 Decembrie 2017
Vizualizari: 1027
Comentează add

Oamenii acuză serviciul local de termoficare din Drobeta - Turnu Severin

La Drobeta - Turnu Severin, sute de familii au probleme cu încălzirea

mihai-badescu

 

La Drobeta - Turnu Severin, sute de familii au probleme cu încălzirea şi acuză pentru acest lucru serviciul local de termoficare. Corespondentul Radio România Actualităţi, Mihai Bădescu, a stat de vorbă cu fiecare dintre părţi. 

Reporter: Situaţia afectează aproape 1000 de locatari din cel mai populat cartier al oraşului, care spun că stau mai mult în frig : "Nu primim căldură. Sunt reci. Au momente când, dintr-odată, se opresc şi este perioada de seară, mai ales de noapte. Am copii foarte mici, mai sunt şi răciţi şi noi chiar suntem nevoiţi să băgăm caloriferul. Şi nu putem, adică plătim la Regie o parte şi, apoi, să plătim şi curentul nu este normal. ;   Nu avem căldură. Caloriferele sunt reci şi folosesc caloriferul electric ca să pot să am cât de cât căldură. Tremurăm de frig în casă". 

Reporter: Administratorii spun că oamenii vor să refuze plata facturilor pentru că nu au căldură.  Nicuşor Pescaru, preşedintele asociaţiei: "Agentul termic nu ajunge în apartamente şi este anormal să plătim pentru un serviciu pe care nu-l primim. Eu am făcut sesizare de refuzare a facturilor". 

Reporter: Furnizorii de agent termic dau vina pe lipsa banilor pentru situaţie. 

Ilie Alecu, directorul adjunct al SPAET: "Furnizarea agentului termic se face mai puţin decât ar fi necesar din cauza problemelor tehnice care sunt avarii şi a lipsei de păcură, care nu este la cantitatea suficientă". 

Reporter: Autorităţile din Drobeta - Turnu Severin aşteaptă ajutorul de 11 milioane de lei acordat de guvern pentru a mai putea asigura căldura oraşului până în luna ianuarie. 


Etichete Drobeta-Turnu Severincalduratermoficareagent termic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live