Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Mai 2016
Vizualizari: 1068
Comentează add

Invitata specială a ediţiei este actriţa Sophia Loren, care vine pentru prima dată în România

La Cluj Napoca, astăzi începe Festivalul Internaţional de Film Transilvania

radiojurnal

 

Festivalul Internaţional de Film Transilvania se deschide astăzi cu premiera mondială a filmului "6,9 pe scara Richter", care va fi proiectat de la ora 21.45 în Piaţa Unirii din Cluj Napoca în prezenţa regizorului Nae Caranfil.

Fesivalul continuă în weekend cu un program încărcat de filme dar şi de evenimente speciale, printre care spectacolul cu efecte pirotehnice al trupe franceze France Express, dar şi evoluţia Orchestrei Operei Maghiare din Cluj.

La TIFF va fi proiectat în premieră în România şi filmul "Câinii", distins cu premiul criticii la Cannes. Regizorul Bogdan Mirică a vorbit despre ideea în jurul căreia a fost construită pelicula sa.  

Bogdan Mirică: "E un sentiment de apăsare şi de mocneală în filmul meu. E vorba  despre bărbaţi care sunt atât de prinşi de propria natură încât nu îşi dau seama că se distrug".

Invitata specială a ediţiei de anul acesta este actriţa Sophia Loren, care vine pentru prima dată în România, şi care va primi premiul pentru întreaga carieră la gala de închidere a festivalului, care va avea loc pe 4 iunie la Teatrul Naţional din Cluj Napoca.


Etichete ClujFilmTransilvaniaSophia Loren

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live