Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Joi, 06 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ala Boţan, Radio Chişinău

27 August 2018
Vizualizari: 774
Comentează add

La Chişinău continuă protestul antiguvernamental organizat de societatea civilă şi de partidele proeuropene, de opoziţie.

La Chişinău continuă protestul antiguvernamental

ala-botan-radio-chisinau

Opoziția pro-europeană și societatea civilă de la Chișinău  au organizat un amplu protest împotriva guvernării. Foto: radiochisinau.md.

La Chişinău continuă protestul antiguvernamental organizat de societatea civilă şi de partidele proeuropene, de opoziţie.

Membrii Mişcării de Rezistenţă Naţională sunt îngrijoraţi de abuzurile guvernării şi cer validarea alegerilor din capitala Republicii Moldova, dar şi anularea sistemului electoral mixt de vot la parlamentarele de anul viitor.

După ce au protestat în faţa mai multor instituţii ale statului, manifestanţii s-au întors în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Protestul antiguvernamental va continua la Chişinău toată noaptea, dar şi în cursul zilei de astăzi, când Republica Moldova marchează a 27-a aniversare de la proclamarea independenţei - ne-a transmis Alla Boţan, de la Radio Chişinău.


Etichete Chişinăuprotestul antiguvernamentalrepublica moldova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live