Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Decembrie 2015
Vizualizari: 1519
Comentează add

Peste 2 mii de militari, trei sute de vehicule de luptă şi zeci de aparate de zbor participă la defilarea de 1 decembrie.

La Bucureşti are loc parada militară de Ziua Naţională a României La Bucureşti are loc parada militară de Ziua Naţională a României - Conține audio

radiojurnal

La Bucureşti are loc parada militară de Ziua Naţională.

Peste 2 mii de militari,  trei sute de vehicule de luptă şi zeci de aparate de zbor participă la defilarea de 1 decembrie.

Militarilor români li se alătură detaşamente din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite şi Turcia.

Pentru prima oară în acest an defilează un detaşament revenit din teatrul de operaţii din Afganistan şi Irak, dar şi Comandamentul Diviziei multinaţionale care activează în ţara noastră.

AUDIO: Comandantul paradei militare, generalul maior Adrian Tonea, a fost invitatul Apelului Matinal de la Radio România Actualităţi.

 

LIVE: Militarii Armatei României vă prezintă Onorul!Parada militară din Piața Constituției, București, o puteți urmări...

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro on Tuesday, December 1, 2015

De Ziua Naţională, preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în care subliniază că acest moment trebuie să marcheze un nou început, după un an marcat de tragedii, care au arătat ce lucruri nu funcţionează în România.

Şeful statului a apreciat că evenimentele tragice recente evidenţiază o "profundă dorinţă de schimbare" căreia politicienii şi partidele trebuie să-i răspundă. 


Etichete parada militarăZiua NaţionalămilitariBulgariaPoloniaRepublica MoldovaStatele UniteTurciaComandamentul Diviziei multinaţionalepreşedintele Klaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live