Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

6 Iulie 2020
Vizualizari: 146
Comentează add

"Lumea interioară" începe cu "Una dintre rugăciunile mele preferate" şi continuă cu meditaţii şi gânduri ale liderului spiritual tibetan aflat în exil.

La 85 de ani, Dalai Lama lansează un album de mantre

sergiu-stet

  Dalai Lama.       Foto: Arhivă.

Luni, 6 iulie, la împlinirea a 85 de ani, Dalai Lama a lansat un album de mantre şi învăţături, transmite agenția Reuters.

"Lumea interioară" începe cu "Una dintre rugăciunile mele preferate" şi continuă cu meditaţii şi gânduri ale liderului spiritual tibetan aflat în exil, acompaniate de muzică. Ideea albumului a fost a muzicienei Junelle Kunin, o studentă a lui Dalai Lama din Noua Zeelandă, care l-a contactat pe acesta în 2015 şi, spre surprinderea ei, el a acceptat.

"Mă aşteptam să trebuiască să îl conving", a declarat ea pentru Reuters într-un interviu pentru care a răspuns de la reşedinţa ei din Auckland. "Momentul în care l-am înregistrat, Doamne, tremuram ca o frunză înainte să intru", a spus ea.

Kunin a făcut înregistrările iniţiale la reşedinţa lui Dalai Lama, în Dharamsala, în India. Întoarsă acasă, ea a lucrat cu soţul ei, Abraham, şi alţi muzicieni, pentru a produce muzica fiecărei piese.

"Este o onoare incredibilă. Este imens", a afirmat Abraham Kunin. Într-un material video de promovare a albumului, întrebat de ce a fost de acord să participe la proiect, Dalai Lama a răspuns: "Întregul scop al vieţii mele este să ofer cât de mult pot."

 

Etichete Dalai LamamantraTibetexisChina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live