Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iunie 2020
Vizualizari: 897
Comentează add

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, N. Havrileţ, a explicat la RRA la ce trebuie să fie atenţi consumatorii atunci când încheie un contract de furnizare de gaze.

La ce să fiți atenți în noile contracte la gaze naturale

radiojurnal

Foto. Arhivă.

Furnizorii de gaze naturale din România atrag atenţia consumatorilor că în spaţiul public au apărut informaţii false, potrivit cărora va exista o diferenţă între preţul mic al gazelor de la bursă şi costul final din facturile populaţiei, odată cu liberalizarea de la 1 iulie.

Furnizorii amintesc că preţul gazelor din contractele casnice este compus din mai multe elemente, precum înmagazinarea pentru perioada de iarnă, preţul gazelor de import, transportul sau distribuţia.

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Nicolae Havrileţ, a explicat la Radio România Actualităţi la ce trebuie să fie atenţi consumatorii atunci când încheie un contract de furnizare de gaze:


Nicoale Havrileţ: Consumatorul casnic să fie atent atunci când primeşte o ofertă de la un furnizor sau de la un nou furnizor de gaze naturale, atât la preţ, cât la durata contractului şi la anumite costuri adiacente care pot reprezenta, de exemplu o garanţie sau o chirie lunară pe contor, sau ar putea să intervină elemente de abonament, trebuie să se intereseze dacă furnizorul respectiv este unul cunsocut în piaţă, pentru a evita elemente neplăcut.

(RS)


Etichete gaze naturalecontracteministerul energiei(RS)nicolae havrilet

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live