Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

29 Iunie 2020
Vizualizari: 219
Comentează add

Planul de relansare economică după restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19 va fi făcut public miercuri

L. Orban: Planul de relansare economică va fi făcut public miercuri

andrei-serban

Foto: gov.ro

Planul de relansare economică după restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19 va fi făcut public miercuri, a anunțat premierul Ludovic Orban.

În aceeași zi va avea loc o analiză a planului de măsuri, astfel încât să se asigur e respectarea regulilor stabilite pentru prevenirea răspândirii bolii.


Reporter: Andrei Șerban - Planul de relansare economică, elaborat împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, va fi prezentat public miercuri, 1 iulie, a anunțat premierul Ludovic Orban. Tot el a mia spus că, după aceea, vor fi adoptate actele normative necesare pentru aplicarea acestui plan.


Ludovic Orban:Prezentarea programului economic va fi miercuri, alături e preşedintele României, cu care am colaborat foarte apropiat. Și, după prezentarea programului economic, obiectivul nostru este ca în maxim o lună de zile să adoptăm toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor din program.


Reporter: Ludovic Orban a mai anunțat că tot miercuri va avea loc o ședință cu conducerile Ministerului de Interne, Poliției Române, Ministerului Sănătății și cu celelalte instituții ale statutului cu atribuții de control, cu care va analiza planul de măsuri pentru respectraea regulilor împotriva pandemiei cu COVID-19.

Premierul a mai spus că evoluția pandemiei din ultimele 10 zile determină o abordare precută în ceea ce privește noi măsuri de relaxare socială.

(RS)


Etichete redresare economicagucernpandemie(RS)ludovic orbancoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live