Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EDITIE SPECIALĂ: LA MULTI ANI, ROMANIA!(CONTINUARE) Marţi, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Iulie 2020
Vizualizari: 587
Comentează add

L. Orban: Legea privind carantina sper să fie adoptată în această seară

radiojurnal

Foto Agerpres

La Senat se așteaptă în continuare raportul Comisiei juridice asupra proiectului de lege privind carantina și izolarea, urmând ca mai apoi documentul să fie supus votului decizional în plenul camerei superioare.

Senatorii juriști au reluat discuțiile în această dimineață pentru modificări de tehnică legislativă.

Dezbaterile au loc în prezența secretarului de stat Raed Arafat, iar în urmă cu o oră a venit și premierul Ludovic Orban. Şeful Guvernului speră ca toate punctele divergente să fie rezolvate astfel încât legea să fie aprobată în această seară de senatori.


Ludovic Orban: Le-am transmis mesajul pe care am vrut să îl transmiți și anume că este foarte important ca această lege să fie adoptată. Sigur că legea a fost modificată față de proiectul de pe care l-am depus, sigur că sunt puncte de vedere care nu coincid în totalitate. Forma din acest moment este totuși o formă care ne permite să acționăm deficient împotriva răspândirii virusului și pentru a apăra sănătatea și viața cetățenilor români.


Realizator: Premierul a atras atenția că dacă legea nu este adoptată cât mai repede, există riscul creșterii numărului de infectări.

(RS)


Etichete ludovic orbanlegea carantinei(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live