Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Iulie 2017
Vizualizari: 1559
Comentează add

Preşedintele PSD i-a amintit lui Mihai Tudose că guvernul precedent a fost demis, printre altele, pentru că nu a crescut suficient colectarea banilor la buget

L. Dragnea: Premierul să ia măsuri pentru a creşte lupta ANAF cu evaziunea

radiojurnal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Foto: Arhivă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a solicitat, astăzi, premierului Mihai Tudose să facă o analiză riguroasă a activităţii Fiscului şi să ia măsurile pe care le consideră necesare pentru a îmbunătăţi activitatea instituţiei.

La finalul şedinţei săptămânale a coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea a declarat că gradul de colectare nu este la nivelul aşteptărilor. 

"România nu stă rău. România trebuie să stea mult mai bine. Motivele principale pentru care Guvernul celălalt a fost schimbat au fost o serie de întârzieri cu efecte în demararea unor investiţii publice aşteptate şi foarte necesare, şi al doilea - o creştere a gradului de colactare şi o luptă serioasă cu evaziunea fiscală.

Eu cred că astea trebuie să fie principalele ţinte ale ANAF-ului şi, implicit, ale Direcţiei Antifraudă, şi premierul s-a angajat că în câteva zile face această analiză şi eu i-am spus să ia orice măsură crede de cuviinţă pentru a îmbunătăţi activitatea ANAF."


Etichete Liviu DragneaMihai Tudoseevaziunea fiscalăcolectarea banilor la bugetANAF

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live