Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU... MUZICA VOASTRA continuare Sâmbătă, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Ianuarie 2018
Vizualizari: 421
Comentează add

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat azi, la Vaslui, că nu există tabere în partid şi că nici nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului.

L. Dragnea: Nu se impune un congres extraordinar și nu există tabere în PSD

radiojurnal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat în această după-amiază, la Vaslui, că nu există tabere în partid şi că nici nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului.

Liviu Dragnea: Am avut o discuţie şi aici, în Bacău şi în Suceava cu membri de partid din Consiliul Judeţean PSD din fiecare judeţ cu primarii, cu viceprimari, cu consilieri judeţeni, preşedinţi de consilii judeţene. Oamenii spun că partidul e important să rămână unit şi să nu cedăm în faţa nimănui ca să ne atingem obiectivele spuse în campania electorală.


Reporter: Întrebat de ziarişti dacă se află în spatele deciziei ministrului de interne, Carmen Dan, de a nu demisiona din funcţie, liderul social-democrat a afirmat că nu doreşte să comenteze acest aspect.

Mai multe voci din PSD s-au pronunţat astăzi în legătură cu situaţia din interiorul partidului - vicepreşedintele Nicolae Bănicioiu consideră că lucrurile scapă de sub control într-un mod brutal, preşedintele organizaţiei judeţene Bistriţa Năsăud, Radu Moldovan, face un apel la înţelepciune, iar senatorul Robert Cazanciuc - la dialog.


Etichete psdliviu dragneavasluitabere in partidcongrescarmen dandemisienicolae banicioiurobert cazanciuc

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live