Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 August 2018
Vizualizari: 1035
Comentează add

Liviu Dragnea: "Legea pensiilor, care va fi pusă în dezbatere săptămâna viitoare, va face dreptate pentru mulţi pensionari, ale căror venituri se vor dubla până în 2021".

L. Dragnea: Legea pensiilor va face dreptate pentru mulţi pensionari

radiojurnal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea.          Foto: Arhivă.

Legea pensiilor, care va fi pusă în dezbatere săptămâna viitoare, va face dreptate pentru mulţi pensionari, ale căror venituri se vor dubla până în 2021, a spus aseară, într-o emisiune televizată, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a precizat că majorările se vor face în etape, iar impactul bugetar este acoperit.

Afirmaţiile vin după ce ministrul muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat tot ieri că noutăţile proiectului viitoarei legi a pensiilor vor fi prezentate în ansamblu la mijlocul acestei săptămâni.

Secretarii de stat vor merge în judeţe pentru a discuta cu pensionarii, iar apoi documentul va merge la Guvern pentru avizul ministerelor.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a apreciat drept foarte bună propunerea ministrului justiţiei privind adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru revizuirea sentinţelor date în baza interceptărilor ilegale sau a protocoalelor cu SRI şi a precizat că acesta urmează să facă o analiză pentru a se vedea dacă măsura este eficientă.


Etichete liviu dragneapsdpensionaribanilegea pensiilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live