Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Septembrie 2018
Vizualizari: 497
Comentează add

O remaniere guvernamentală în PSD ar putea avea loc după referendumul pentru redefinirea familiei.

L. Dragnea: După referendum vom hotărî cine rămâne în Guvern

radiojurnal

O remaniere guvernamentală a miniştrilor PSD va avea loc după referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie din 6-7 octombrie.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, aseară, după şedinţa conducerii partidului că remanierea va fi decisă într-un nou comitet executiv, iar una din calităţile pe care va trebui să le aibă un ministru este buna comunicare.

Liviu Dragnea: I-am consultat pe colegii mei şi aproape în unanimitate au zis 'după referendum'. Oricum, doamna prim-ministru începuse o evaluare a miniştrilor, şi după referendum vom avea un comitet executiv naţional care va hotărî cine va mai rămâne în guvern, cine nu. Una din calităţile obligatorii pe care trebuie să le aibă membrii guvernului trebuie să fie buna comunicare.


Realizator: Unul din posturile remaniate ar urma să fie cel de secretar general al guvernului, potrivit anunţului făcut, aseară, de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

El a spus că pentru această funcţie a fost propus fostul judecător la CCR Toni Greblă, care ar urma să o înlocuiască pe Andreea Lambru, actuala deţinătoare a postului.

Amintim că majoritatea liderilor PSD au decis să-l susţină în continuare pe Liviu Dragnea în fruntea partidului, la capătul unei reuniuni maraton a Comitetului Executiv


Etichete remanierereferendumguvernliviu dragneapsdtoni greblacodrin stefanescuccr

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live