Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

10 Octombrie 2017
Vizualizari: 386
Comentează add

Preşedintele PSD a convocat pentru ziua de joi o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care se vor discuta propunerile de remaniere ale premierului

L. Dragnea: Deciziile privind remanierea guvernului se iau în CEx şi BPN

catalin-purcaru

Preşedintele PSD Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose. Arhivă Foto: PSD

La sediul central al PSD, premierul Mihai Tudose a discutat cu liderul partidului, Liviu Dragnea, despre tensiunile politice din ultima perioada şi despre posibilitatea unei remanieri guvernamentale. Înainte de această întâlnire, liderul PSD a vorbit despre susţinerea de care se mai bucură primul ministru.

Reporterul RRA Cătălin Purcaru relatează că liderul social-democrat Liviu Dragnea a exclus o eventuală moţiune de cenzură îndreptată împotriva Cabinetului Tudose. În privinţa unor posibile remanieri anunţate de premier, liderul social-democrat a precizat că astfel de decizii se iau numai în forurile de conducere ale PSD.

Liviu Dragnea: "O decizie politică într-un for statutar poate fi înfrântă, dacă e cazul, tot într-un for statutar. Nu ne întâlnim noi, cinci-şase colegi şi stabilim. Decizii iau doar CEx şi BPN. Discutăm în partid, totuşi, că e un guvern politic. Am vorbit cu aproape toţi colegii.

Sper să nu ajungem acolo. Remanieri se mai fac, dacă sunt argumente, nimeni din partid nu se opune. Toată lumea vrea ca programul să fie pus în practică. Eu vreau să continuăm cu acest guvern. 

De altfel, Liviu Dragnea a anunţat convocarea Comitetului Executiv Naţional al PSD, pentru joi, săptămâna aceasta. La întâlnirea din Kiseleff participă şi vicepremierul Marcel Ciolacu; preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău; secretarul general al partidului, Marian Neacşu; dar şi liderul filialei Olt, Paul Stănescu.

De menţionat că premierul Mihai Tudose nu a dat declaraţii când a venit la sediul PSD, precizând că va discuta cu jurnaliştii la finalul întâlnirii.


Etichete Liviu DragneaMihai Tudoseremaniere guvernamentalăComitetul Executiv PSD

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live