Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Poenaru, Botoşani

23 Aprilie 2021
Vizualizari: 623
Comentează add

Ministrul de interne Lucian Bode susține că modernizarea sediilor Ministerului de Interne este o prioritate.

L. Bode: În România o mie de posturi de poliţie au toaleta în fundul curţii

gina-poenaru-botosani

Ministrul de interne, Lucian Bode. Foto: Arhivă/ mt.gov.ro.

În România peste 1.000 de posturi de poliție au toaleta în fundul curții, afirmă ministrul de interne Lucian Bode, care susține că modernizarea sediilor Ministerului de Interne este o prioritate.

El a precizat astăzi la Botoșani că bugetul alocat a fost majorat substanțial, astfel încât angajații să își desfășoare activitatea în cele mai bune condiții.


Lucian Bode: În construcția bugetară pentru anul 2021 am ținut cont de aceste vulnerabilități, eu le numesc vulnerabilități ale sistemului de ordine publică, faptul că avem în continuare peste 1.000 de posturi de poliție cu toaleta în fundul curții este o vulnerabilitate pentru Poliția Română. Fondurile alocate pentru programul anual de investiții - le-am majorat cu 75% în acest an, mai exact de la 84 de milioane la 150 de milioane. Faptul că astăzi inaugurăm în județul Botoșani două sedii de Poliție, la Dorohoi și la Săveni, după patru ani, reprezintă pentru mine, ca ministru al afacerilor interne, un semn încurajator, dar vă spun foarte limpede: nu și suficient. Vă solicit, stimați colegi, tuturor mai multă implicare în planificarea și derularea unor astfel de investiții.


Etichete romaniaposturi de politiecurtetoaletalucian bodemai(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live