Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 07 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

11 August 2016
Vizualizari: 1061
Comentează add

Un supravieţuitor al accidentului aviatic din Dubai a câştigat un milion de dolari la loterie.

L-a "lovit" norocul de două ori

rador

   Un indian a câştigat la Dubai Duty Free Millennium Millionaire. Foto: gulfnews.com

Un supravieţuitor al accidentului aviatic care a avut loc anterior în această lună pe aeroportul internaţional din Dubai a fost numit cel mai norocos om din lume după ce a câştigat un milion de dolari la loterie, şase zile mai târziu. 

Mohamed Basheer Abdul Khadar a fost una din cele 300 de persoane, pasageri şi echipaj, aflate la bordul avionului operat de compania aeriană Emirates, care a efectuat o aterizare forţată după care a luat foc, pe trei august.

El a câştigat la Dubai Duty Free Millennium Millionaire.

Domnul Khadar, în vârstă de 61 de ani, un indian din statul Kerala, se întorcea la Dubai după sărbătoarea religioasă musulmană Eid. "Simt că Dumnezeu mi-a dat o a doua viaţă când am supravieţuit accidentului aviatic şi că m-a binecuvântat cu aceşti bani pentru a face lucruri bune", a declarat el.

Faptul că am putut să ies din avionul avariat - care a explodat la puţin timp după ce toţi pasagerii şi membri echipajului au fost evacuaţi - a fost un miracol, a mai spus domnul Khadar.

"Preţuiesc salvarea mea ca pe cel mai de preţ dar de la Dumnezeu şi ştiu că Dumnezeu m-a salvat cu un anumit scop. Probabil acesta este".


Etichete Supravieţuitor al accidentului aviatic din Dubaiun milion de dolari la loterieaeroportemiratesMohamed Basheer Abdul Khadar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live