Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

21 Septembrie 2017
Vizualizari: 708
Comentează add

Preşedintele României va vizita şi complexul Independence Hall loc cu simbolistică proeminentă în istoria americană prin adoptarea Constituţiei şi a Declaraţiei de Independenţă.

Klaus Johannis se întâlneşte cu românii din Philadelphia

oana-bala

Klaus Iohannis. Foto. presidency.ro.

Preşedintele României, Klaus Johannis, se întâlneşte joi, 21 septembrie, cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Philadephiadupă ce, la New York, a vorbit în faţa Adunării Generale a Naţiunilor Unite.

Preşedintele Klaus Iohannis va vizita complexul Independence Hall, loc cu simbolistică proeminentă în istoria americană, prin adoptarea Constituţiei şi a Declaraţiei de Independenţă, dar şi cu rezonanţe istorice în ceea ce priveşte afirmarea statalităţii ţărilor din Europa Centrală, inclusiv România.

Şeful statului se va întâlni şi cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Philadelphia. Ieri, preşedintele Klaus Iohannnis a susţinut, la New York, intervenţia naţională în cadrul Adunării Generale ONU, în care a pledat pentru necesitatea înfiinţării unei curţi internaţionale împotriva terorismului.

În opinia sa, dezastrele naturale şi atentatele teroriste sunt provocări care adâncesc sentimentul de insecuritate. De asemenea, a precizat că România aşteaptă o contribuţie crescută a ONU la eforturile globale în domeniul migraţiei internaţionale, inclusiv în abordara principalelor cauze şi surse ale acesteia.


Etichete Independence Hall,SUAONUdiaspora

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live