Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Octombrie 2020
Vizualizari: 187
Comentează add

Președintele spune că România a gestionat bine epidemia de coronavirus.

Klaus Iohannis: nu se pune problema carantinei sau a restricţiilor totale

radiojurnal

  Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

România a gestionat bine epidemia de coronavirus şi deocamdată nu se pune problema carantinei sau a restricţiilor totale, a anunţat preşedintele Klaus Iohannis într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a adăugat că există semnale că, până la sfârşitul anului sau începutul anului viitor, va exista un vaccin anti-COVID. Preşedintele Iohannis a mai anunţat că o parte din fondurile europene obţinute de România, la Consiliul European din iulie, vor fi folosite pentru revigorarea economică după pandemie şi a numit 12 direcţii prioritare, printre care sănătatea, educaţia, infrastructura, digitalizarea, protecţia mediului şi energia.


Klaus Iohannis: Atragerea de fonduri europene, cele care sunt acum la dispoziţia noastră, este deja la un nivel mult mai bun decât în guvernările anterioare. Cifrele vorbesc de la sine. Sumele atrase de România din fonduri europene în ultimele 12 luni însumează 4,1 miliarde de euro, la care se adaugă şi plăţile directe în agricultură. Asta înseamnă că, într-un singur an, rata absorbţiei a crescut de la 32% la 46%.


A consemnat reporterul RRA, Oana Bâlă.


Etichete Româniaepidemie de coronavirusKlaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live