Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Septembrie 2016
Vizualizari: 498
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis este profund dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament, când senatorii au blocat prin vot urmărirea penală a lui Gabriel Oprea.

Klaus Iohannis: Nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege

radiojurnal

Klaus Iohannis. Foto. presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis este profund dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament, când senatorii au blocat prin vot urmărirea penală împotriva lui Gabriel Oprea.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi, a declarat pentru Radio România Actualităţi că şeful statului atrage din nou atenţia că politicienii care blochează actul de justiţie nu se vor bucura niciodată de respectul şi încrederea cetăţenilor.

Preşedintele României consideră totodată că într-un stat de drept nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege şi subliniează că o parte din senatori a demonstrat, din nou, că nu s-a înţeles nici până acum faptul că vinovăţia sau nevinovăţia unui om nu este stabilită de un vot în plen, ci de o instanţă de judecată.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat să comenteze votul dat de senatori, dar a declarat că dacă se va reuşi modificarea Constituţiei, el va propune "eliminarea imunităţilor pentru toată lumea, inclusiv pentru preşedinte".
 


Etichete Klaus Iohannisnimeni nu trebuie să fie mai presus de legeGabriel Opreaurmărire penalăparlamentLiviu Dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live