Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Aprilie 2020
Vizualizari: 681
Comentează add

Președintele Iohannis spune că "protejarea personalului medical aflat în prima linie de luptă cu epidemia este prioritară".

Klaus Iohannis, mesaj după semnarea acordului cu OMS (VIDEO) Klaus Iohannis, mesaj după semnarea acordului cu OMS (VIDEO) - Conține video

radiojurnal

Foto: presidency.ro.

Ministerul Sănătății din România a semnat astăzi cu Biroul regional al Organizației Mondiale a Sănătății un acord de colaborare bienală.

La ceremonia care a avut loc în sistem de videoconferință cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății a participat și președintele Klaus Iohannis, care a amintit că protejarea personalului medical aflat în prima linie de luptă cu epidemia este prioritară.

Klaus Iohannis: Vă datorăm recunoștință și respect, zi de zi, pentru efortul consecvent depus în menținerea sănătății noastre, a tuturor, și cu atât mai mult în aceste zile, când aveți un rol critic și purtați pe umerii halatelor albe o presiune enormă. Reiau, în acest context, apelul la responsabilitate și la respectarea cu strictețe a măsurilor impuse de autorități. Respectând normele de deplasare, dragi români, de igienă și de distanțare socială ne protejăm pe noi înșine, pe cei dragi, și ajutăm cadrele medicale să ofere asistență celor care au reală nevoie de îngrijire.

VIDEO: Ceremonia de semnare a Acordului de Colaborare Bienală între Organizația Mondială a Sănătății - Biroul Regional pentru Europa și Ministerul Sănătății din România. Sursa: presidency.ro.

(RS)


Etichete ministerul sanatatiiklaus iohannisomsziua mondiala a sanatatii(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live